94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La segona temporada arranca aquest divendres 20 amb ‘Quan el perill està sobre els nostres caps’

Redacción Valencia Capital Radio

Aquesta setmana arranca l’edició 2023/2024 de les jornades de cinema i ciència a l’Eliana, un programa de divulgació científica, posat en marxa l’any passat, que té com a objectiu traslladar la importància de la ciència a la ciutadania a través de seté art, amb la projecció d’una pel·lícula al trimestre i el seu posterior col·loqui, entre els mesos d’octubre i maig.

Així aquest mateix divendres 20 arrancarà la primera sessió amb ‘Quan el perill està sobre els nostres caps’, en què s’abordaran els efectes de la caiguda d’asteroides i altres objectes de menor grandària sobre la Terra fent referència a pel·lícules com a ‘Meteor’, ‘Armageddon’ o ‘Don’t Look Up’. Comptarà amb la intervenció de Jesús Navarro i Pedro Uris i estarà presentat per Daniel Ramón.

De cara al pròxim any el programa continuarà amb ‘La malaltia de l’alcohol’ el 16 de febrer en la qual intervindrà també Consuelo Guerri i al maig tancarà amb ‘Anem cap a la desertificació total?’ amb Patricio García-Fayos. Totes les cites seran a les 19 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

L’edil de Cultura, Eva Santafé, ha recordat que l’Ajuntament busca amb aquestes trobades despertar l’interés pel món científic entre elianers i elianeres i que, una forma efectiva és a través del cinema, que compta amb gran afició a la localitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Ir al contenido