94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Després de la recepció de sol·licituds per part de la ciutadania, queda inaugurat el taller de lectura gratuït

Redacción Valencia Capital Radio

El taller ofereix un espai ideal per a amants de la lectura i brinda l’oportunitat de participar en un club de lectura en valencià. És una experiència enriquidora tant per a explorar la passió pels llibres com per a connectar-se amb persones que comparteixen interessos similars.

A més de ser un espai per a la lectura, el taller es destaca com una oportunitat única per a parlar i practicar el valencià. Això afig un valor addicional a l’esdeveniment, ja que els participants poden millorar les seues habilitats lingüístiques en un ambient amé i culturalment enriquidor.

Qualsevol persona interessada a unir-se al taller i al club de lectura pot obtindre’n tota la informació necessària visitant la biblioteca en horari d’atenció a la ciutadania. Les inscripcions podran realitzar-se a través del correu prestecsbiblioteca@leliana.es o al telèfon 962742371.

La regidora, Isabel Montaner, ha expressat la seua valoració positiva cap a aquestes iniciatives: “Considerem que aquestes activitats tenen un impacte positiu de fomentar al nostre poble la lectura i l’ús del valencià”. El seu suport reforça la importància d’aquest taller com una contribució valuosa a l’entorn cultural local.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido