94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Rubén Baraja: «Li diria a Peter Lim que necessitem reforçar l’equip»


Sergio Roig


El València CF arranca aquest pròxim divendres una nova temporada de La Lliga. El conjunt de Rubén Baraja viatja a Sevilla per a enfrontar-se al conjunt de Mendilibar en un context de frevolesa esportiva a causa de la falta de reforços. Rubén Baraja ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit i no es marca un objectiu encara, però sí que té clar que l’equip necessita reforços: “Li diria a Peter Lim que necessitem reforçar l’equip”.


El tècnic del València ha afirmat que, malgrat que la pretemporada ha sigut curta i ha tingut un marge curt de preparació, estan amb moltes ganes d’iniciar la competició. “Comença l’important i en el que he de perdre la meua energia. He de preocupar-me pel futbol amb la finalitat de sumar punts per a poder aconseguir l’objectiu que ens marquem en unes setmanes”, declara Baraja.


El mercat ha estat també molt present en la roda de premsa. Malgrat que Rubén Baraja ha volgut enfocar-se en l’esportiu i el partit de demà, ha deixat coses clares: “Ja vaig expressar el que sentia, la qual cosa a mi em sembla que no calia normalitzar. La gent que està treballant ací a València està buscant les millors solucions. Espere que la situació canvie”.


A més, el míster valencianista ha confirmat que seguirà al capdavant de l’equip passe el que passe en el tancament de mercat. “Estic en el millor lloc que podria estar”, afirma Baraja.


Tancava la roda de premsa referint-se a l’afició valencianista, a la qual vol regalar-li més alegries al costat de la plantilla. L’entrenador val·lisoletà sap que van ser un amulet fonamental la passada campanya per a la salvació i que enguany tornaran a ser-ho per a fer de Mestalla un fortí.

Ir al contenido