94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Rafa Mir espera l’eixida de Marcos André per ser nou jugador del Valencia CF

Iván Montes

El Valencia CF té clar el seu objectiu en aquest mercat de fitxatges i no és cap altre que el davanter del Sevilla, Rafa Mir. Ara mateix el davanter del Sevilla és la prioritat per reforçar el conjunt ché, ja que és una petició expressa de Baraja. 

La venda de Marcos André, que està molt encarrilada per arribar al Reial Valladolid obriria les portes definitivament a Rafa Mir per arribar al València. Amb la venda del brasiler el València podria complir les exigències del Sevilla per deixar sortir a Mir.

L’objectiu plantejat des de la directiva che és no allargar gaire el fitxatge de Mir i incorporar-lo a l’equip, una vegada surti del club Marcos André. El davanter del Sevilla arribaria cedit per una quantitat aproximada de 2 milions d’ euros i 2,5 milions d’amortització.

La voluntat del jugador per arribar al València ha estat clau arribant fins i tot a manifestar el descont amb la situació que viu al conjunt sevillà. »No estic content, això no és el que vull», manifestava el davanter del Sevilla després d’acabar el partit contra l’Alabès.

Per aquesta situació i perquè Baraja considera Rafa Mir com el 9 perfecte per a la plantilla actual, la gran inversió del club en aquest mercat de fitxatges serà per tancar el fitxatge. Tot i això, una vegada es tanqui el fitxatge de Mir no es descarta la incorporació d’algun jugador més en el que resta de mercat per reforçar la plantilla.

El favorit després de Mir és Amallah que estaria encantat de sortir del Real Valladolid per arribar al València. El jugador marroquí espera que el València pugui arribar a un acord amb el conjunt val·lisoletà tot i que compta amb l’interès d’altres clubs de la lliga, com Osasuna.

Ir al contenido