94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Presentat el campionat del món de gimàstica 2023 a la ciutat de València 

Sergio Roig

El Mundial de gimnàstica rítmica 2023 ha sigut presentat aquest matí en el Saló de Cristall de l’Ajuntament de València. València serà la seu del campionat que es disputarà en la Fira de València del 23 al 27 d’agost on competiran més de 60 seleccions amb l’objectiu de guanyar-se una plaça per als Jocs Olímpics de París 2024.


El campionat del món és un bon exercici per a aconseguir plaça en les olimpíades, ja que la meitat dels bitllets s’adquireixen en aquest campionat. El Mundial repartirà cinc places als millors conjunts i catorze places individuals, amb un màxim de dos per Comitè Olímpic Nacional.


En l’acte han estat presents Rocío Gil, regidora d’esports de l’Ajuntament de València, Jesús Carballo, president de la Real Federació Espanyola de Gimnàstica, Julia Climent, en representació de la alcaldessa, Javi Mateo, exconcejal d’esports i les ambaixadores del combinat nacional: Alejandra Quereda, Lourdes Mohedano, Artemi Gavezou, Sandra Aguilar i Elena López.


Rocio Gil ha afirmat que s’aconseguiran molts èxits en aquest torneig mundial. “Tenen les portes obertes de la ciutat i d’aquest Ajuntament”, expressa la regidora. També ha tingut lloc la presentació del cartell oficial per al campionat i les medalles que obtindran els combinats guardonats.


L’acte donava tancament amb els agraïments als patrocinadors allí presents i la foto oficial amb els principals protagonistes.

Ir al contenido