94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Paco Roig en Valencia Capital Radio: «María Jose Catalá ha de tindre valor de plantar cara a Lim»

Iván Montes

Paco Roig, expresident del Valencia CF visita Valencia Capital Radio per parlar de la situació actual del club. Quant a l’estadi es mostra molt clar i mana un missatge de precaució als polítics valencians. ‘’No es poden fiar de Lim, soles vol dur-se els diners’’, assenyala, Roig. Respecte, l’alcaldessa, Maria Jose Catalá pensa que ‘’ha de tindre valor de plantar cara a Lim’’. Així mateix, Paco Roig té una opinió molt clara sobre Mestalla. ‘’El Valencia no guanyaria anant-se de Mestalla’’, afirma l’expresident.

Durant la seua intervenció Paco Roig s’ha mostrat molt crític amb la propietat. ‘’ Lim soles vol diners’’, afirma Roig. L’expresident comenta que l’equip necessita bons jugadors per a ser campió. Així i tot, considera que el Valencia té bons jugadors com Javi Guerra, però amb Lim com a màxim mandatari ‘’nos va a llevar a Guerra, a Mamardashvili, etc’’ Roig comenta que la única preocupació de Lim es vendre tots els actius del club. ‘’A Lim hi ha que dur-lo al jutjat’’, sentencia l’expresident. No obstant, les critiques no han sigut soles per a la directiva, Roig també ha criticat a la classe política per pensar soles en els seus interessos i no en el millor pel club valencianista.

A més, Paco Roig durant l’entrevista amb Paco Lloret ha parlat sobre la seua etapa en la presidència del Valencia i en especial sobre la reforma de l’estadi. ‘’La reforma no va ser forçada, 25 mil persones dretes les vàrem assentar’’, recorda Roig.

Respecte, al futur del Valencia Paco Roig considera que el primer es aconseguir l’eixida de Peter Lim del club. ‘’L’equip necessita que vinga algú que sàpiga de futbol’’, declara Roig. A més, descarta per complet tornar a ser president del Valencia. 

Ir al contenido