94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Libertad VCF tornarà a denunciar a Meriton en busca del Conseller Independent

Sergio Roig

El València CF es troba en moments molt crítics tan institucionalment com esportivament. La inoperància constant de Peter Lim fa que el club de Mestalla es trobe ofegat dia sí dia també. Rubén Baraja demana reforços per a un equip defenestrat al naufragi esportiu i, el seu màxim accionista, li dona llargues de manera persistent excusant-se en la rebaixa del cost de plantilla.


L’Associació Libertad VCF ha comunicat en el matí del dimarts que en els pròxims dies tornarà a interposar una demanada declarativa davant els jutjats mercantils de València. Aquesta demanda buscarà accelerar l’elecció del Conseller Independent dins de la institució ché amb l’objectiu de “parar-li els peus a Meriton Hòldings”.


En el comunicat, Libertad VCF expressa que el València CF corre risc de descendir a Segona Divisió i que, per això, han d’accelerar al màxim aquest procés judicial amb la finalitat que els tribunals obliguen a Meriton a complir la Llei.


L’Associació insta que la gent es continue manifestant en el minut 19 de cada partit i parla de “manifestació històrica” per a un futur no molt llunyà en la qual se’ls exigisca solucions als partits polítics de la ciutat. “La supervivència del València CF depén de l’activisme, la dignitat i les ganes de lluitar de la seua afició”, acaba Libertad VCF.

Ir al contenido