94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Les Escoles Esportives de l’Eliana obrin les inscripcions per al nou curs


Redacción Valencia Capital Radio

Les Escoles Esportives Municipals de l’Eliana arrancaran el pròxim 4 de setembre el nou curs 2023/2024 amb una àmplia oferta d’activitats per a realitzar durant tot l’any i per a totes les edats.

Les inscripcions es podran realitzar del 21 al 23 d’agost de manera en línia a través de  només per a persones empadronades i del 28 al 30 d’agost en línia i també presencial al Poliesportiu, en horari de vesprada, per a les persones que estiguen o no empadronades en la localitat.

Així l’oferta dirigida a menors comptarà amb una nova modalitat d’iniciació esportiva per a majors d’11 anys, i seguirà amb esports individuals consolidats com l’atletisme a partir dels 4 anys, pilota valenciana des dels 7, patinatge per a diversos nivells des d’iniciació fins avançat o tennis també amb diferents grups i nivells per als nascuts a partir de 2018.

Per als qui prefereixen les activitats en equip podran optar a bàsquet, futbol i vòlei. En aquest últim cas, l’oferta inclourà la modalitat de platja, pista i gespa tant de nivell iniciació com mitjà. Mentrestant, l’escola de ritmes continuarà comptant amb la pràctica de danses urbanes i gimnàstica rítmica.

Per la seua part les persones adultes trobaran entre l’oferta atletisme, diverses modalitats de pilates i de ioga, inclosa la de postpart, vòlei, tennis i marxa nòrdica. Per a la tercera edat, no faltaran activitats de salut a partir dels 65 anys i gimnàstica passiva, encara que en aquest cas seran únicament per a persones empadronades.

El nou edil d’Esports, Vicente Zamora, ha recordat la importància d’impulsar l’activitat física d’elianers i elianeres de totes les edats i que totes les activitats estan dirigides per especialistes esportius amb entrenaments específics adaptats per grups.

Ir al contenido