94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

L’Eliana acollirà el circuit RunCáncer l’1 d’octubre

Redacción Valencia Capital Radio

L’Eliana torna a la seua fidel cita amb la marxa RunCáncer diumenge que ve 1 d’octubre. La novena edició del circuit, organitzat per l’Associació Espanyola Contra el Càncer a València (AECC), arrancarà a les 11 del matí amb eixida des de la Plaça del País Valencià i amb un recorregut de 5 quilòmetres. La marxa, 100% solidària, no serà competitiva sinó participativa i oberta a tota la ciutadania.

Les persones interessades a participar poden inscriure’s i adquirir els seus dorsals, a un preu de 5,36 euros, a través de la web de RunCáncer, o presencialment per 5 euros en el Poliesportiu Municipal i en els establiments col·laboradors (joieria Bohèmia i clínica Passarel·la). Per part seua, també poden adquirir samarretes d’aquesta edició per un preu de 6 euros i bidons d’aigua a un preu de 8. La data d’inscripció finalitzarà dijous 28 de setembre.

L’acte de presentació, celebrat ahir en el Saló de Plens, va comptar amb la presència dels representants provincials i locals de l’associació i d’Ana Águeda, investigadora becada que estudia les raons de perquè no funcionen els tractaments en cas d’algunes pacients de càncer de mama.

Des de l’Ajuntament l’alcalde, Salva Torrent, ha animat a elianers i elianeres a tornar a demostrar la seua solidaritat i ha recordat que en la passada edició van participar prop de 1.200 persones i es van recaptar uns 6.000 euros destinats a investigació. A més, ha posat en valor la importància de promoure l’activitat física i la vida sana davant una malaltia que, d’una manera o d’una altra, ens afecta a totes i a tots.

Ir al contenido