94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Aquesta primera edició ha comptat amb la participació de 35 persones

Redacción Valencia Capital Radio

L’Ajuntament de l’Eliana ha impartit, entre els mesos de setembre i octubre, un curs  organitzat per l’Oficina de Promoció del Valencià dirigit a les i els treballadors municipals. Una oferta formativa, avalada per Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP), que ha ajudat a completar i augmentar els seus coneixements d’ortografia, gramàtica, lèxic i oral del nivell C i que els capacita per a superar els exàmens de les entitats homologadores.

Així, un total de 35 persones empleades han participat en 9 sessions completant les 27 hores de formació. El seu objectiu és promoure el coneixement de la normativa lingüística entre totes elles per a aconseguir les competències en la llengua pròpia perquè l’Ajuntament de l’Eliana, íntegrament, puga garantir els drets lingüístics de la ciutadania i complir la legislació vigent (estatut, Llei d’ús i ensenyament del valencià 4/1983 i Reglament d’ús i normalització del valencià a l’Eliana).

L’edil de Promoció Lingüística, Eva Santafé, ha explicat que la intenció del Consistori és organitzar-lo de manera anual i arribar al 100% de la plantilla, fomentant així l’ús normalitzat de la llengua pròpia per a atendre i comunicar-se millor amb la ciutadania elianera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido