94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Aquesta primera edició ha comptat amb la participació de 35 persones

Redacción Valencia Capital Radio

L’Ajuntament de l’Eliana ha impartit, entre els mesos de setembre i octubre, un curs  organitzat per l’Oficina de Promoció del Valencià dirigit a les i els treballadors municipals. Una oferta formativa, avalada per Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP), que ha ajudat a completar i augmentar els seus coneixements d’ortografia, gramàtica, lèxic i oral del nivell C i que els capacita per a superar els exàmens de les entitats homologadores.

Així, un total de 35 persones empleades han participat en 9 sessions completant les 27 hores de formació. El seu objectiu és promoure el coneixement de la normativa lingüística entre totes elles per a aconseguir les competències en la llengua pròpia perquè l’Ajuntament de l’Eliana, íntegrament, puga garantir els drets lingüístics de la ciutadania i complir la legislació vigent (estatut, Llei d’ús i ensenyament del valencià 4/1983 i Reglament d’ús i normalització del valencià a l’Eliana).

L’edil de Promoció Lingüística, Eva Santafé, ha explicat que la intenció del Consistori és organitzar-lo de manera anual i arribar al 100% de la plantilla, fomentant així l’ús normalitzat de la llengua pròpia per a atendre i comunicar-se millor amb la ciutadania elianera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Ir al contenido