94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El nou sistema de recollida de residus iniciarà el dia 31 l’arreplegada porta a porta del cartó als comerços i restauració de l’Eliana

Redacción Valencia Capital Radio

L’Ajuntament de l’Eliana ha celebrat la sessió ordinària del mes de gener. La trobada ha servit per a aprovar una moció presentada pel PSPV-PSOE per majoria absoluta per a posar el nom de l’exalcalde José María Ángel Batalla a la nova Casa de la Cultura. 

Cal recordar que Ángel va contribuir a la transformació de l’Eliana amb accions que van millorar la qualitat de vida dels elianers i elianeres. Destaquen, entre altres, “la remodelació de la plaça del País Valencià; una plaça per la ciutadania; per a viure i conviure. La construcció de l’Escola Permanent d’Adults (EPA) per a ampliar i millorar els coneixements de la població; la construcció de l’Hort de Les Taules o el primer projecte per a recuperar el Barranc de Mandor”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent.

La nova Casa de la Cultura afronta l’última fase d’execució de les obres i en els pròxims mesos podrà obrir les portes perquè la ciutadania puga gaudir del nou espai. Un edifici del segle XXI que albergarà la nova biblioteca, bebeteca, l’espai jove, la sala d’estudis, aules de treball en equip i una sala per a realitzar representacions i exposicions.

A més, en el ple del mes de gener, l’alcalde va recordar el nou sistema de recollida de residus sòlids urbans, que es va posar en marxa de manera progressiva el 8 de gener. Començarà el pròxim 31 a arreplegar el cartó porta a porta en els comerços i l’hostaleria de l’Eliana. La següent fase és que els educadors ambientals visiten els habitatges del nucli urbà per a donar tota la informació i lliurar el material per a poder continuar implementant el nou sistema de manera gradual.

D’altra banda, Torrent va apuntar la nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania que ha obert les portes fa unes setmanes. Es tracta d’un nou espai on atendre els veïns i veïnes de l’Eliana que necessiten fer tràmits amb l’administració. “Modernitzar els serveis millorant l’atenció a la ciutadania és un dels nostres objectius”, ha explicat l’alcalde de l’Eliana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido