94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

La Copa Davis per a Espanya comença hui a València amb els representants valencians Bernabé Zapata i Roberto Bautista 

Iván Montes

La Ciutat de València s’ha convertit en una de les capitals del món del tennis durant aquesta setmana. Des de hui dimarts 12 de setembre fins diumenge que ve es disputarà a la Fonteta els enfrontaments del Grup C per a classificar-se als quarts de final, semifinal i final que es disputaran a Màlaga del 21 al 26 de novembre de 2023.

El combinat espanyol liderat per David Ferrer i compost per Albert Ramos, Alejandro Davidovich, Marcel Granollers i els valencians Roberto Bautista (de Benlloch, Castelló) i Bernabé Zapata (València). La resta del grup C el completen Sèrbia, República Txeca i Corea del Sud amb els seus respectius representants. Les dues millors seleccions del grup classificaran per a disputar els quarts de final.

El torneig s’inicià ahir amb el partit inaugural entre Sèrbia i Corea del Sud. El debut d’Espanya en aquesta edició de la Copa Davies serà hui davant la República Txeca a les 15:00h. Els altres partits d’Espanya seran el divendres davant Sèrbia i l’últim encontre serà enfront la República Txeca. Quant a la programació, és l’habitual del torneig. Cada dia es disputaran 2 partits individuals i un de dobles entre dos equips nacionals.

La baixa més significativa d’aquesta Copa Davies serà la de Carlos Alcaraz, número 2 del món que no disputarà el torneig per decisió del jugador murcià. Amb la baixa del tennista espanyol, la gran estrela d’aquests dies a la ciutat de València serà Novak Djokovic.

Calendari del Grup C

–           Dimarts 12: Sèrbia – Corea del Sud. 15.00 hores

–           Dimecres 13: Espanya – República Txeca. 15.00 hores

–           Dijous 14: República Txeca – Corea del Sud. 15.00 hores

–           Divendres 15: Espanya – Sèrbia. 15.00 hores

–           Dissabte 16: Sèrbia – República Txeca. 15.00 hores

–           Diumenge 17: Espanya – Corea del Sud. 15.00 hores

Ir al contenido