94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Redacción Valencia Capital Radio

Els bombers del parc d’Ontinyent del Consorci de Bombers de València han promogut un calendari solidari la recaptació del qual va dirigida a l’associació InclouTea D’Ontiyent, dirigida a la lluita per l’educació i inclusió de xiquets i xiquetes amb espectre autista de la Vall d’Albaida.

La iniciativa naix del torn B del parc de bombers d’Ontinyent, i a ella s’han sumat tots els cossos d’emergències de la localitat (SAMU, Policia Local, Guardia Civil i Policia Nacional), que han participat en el calendari, i s’ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i diferents empreses patrocinadores. 

La peculiaritat d’aquest calendari solidari és que recull consells d’actuació davant diferents tipus d’emergències, a través de vinyetes divulgatives en les quals apareixen les recomanacions dels diferents cossos d’emergències representats. 

El preu del calendari és de 5 euros i la recaptació íntegra va dirigida a l’associació Inclou-Tea. Per a interessats en adquirir-lo, poden consultar amb l’associació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido