94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

L’Entitat de Gestió i Modernització, impulsada en la Llei 14/2018, pretén modernitzar i promoure les àrees industrials

Redacción Valencia Capital Radio

L’Ajuntament de l’Eliana continua treballant per a impulsar la nova àrea industrial. Cal recordar que en el mes de juliol es recepcionaren les obres del Polígon Industrial que posa  a disposició de les empreses prop de 200.000 metres quadrats. Així, per a continuar desenvolupant l’espai i per a convertir-lo en una àrea referent en el seu entorn, s’està treballant amb la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i amb l’Institut Valencià de la Competitivitat (IVACE) per a donar més passos que afiancen el Parc Empresarial.

Durant aquesta setmana s’han produït diverses reunions amb personal tècnic, polític, empresaris i propietaris dels terrenys industrials perquè coneguen què és una Entitat de Gestió i Modernització (EGM). D’aquesta manera, el president de FEPEVAL, Diego Romá, al costat del gerent de l’Associació d’Empresaris de la REVA (ASOCREVA), Carlos Peinado; i la gerent del Polígon Industrial Quart de Poblet, María Ángeles Hidalgo, han desgranat la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. A més, els gerents han explicat amb els seus propis exemples com s’han constituït les seus EGM i com funcionen, donant una visió més pràctica de l’assumpte.

En aquest sentit, l’alcalde, Salva Torrent, ha explicat que el més important és anar donant passos que servisquen per a enfortir el nostre Parc Empresarial per a convertir-lo en un referent on les empreses vulguen vindre a instal·lar-se. D’aquesta manera, aprofitaríem la nostra àrea industrial per a millorar l’economia, l’ocupació i, en definitiva, el creixement de l’Eliana

Les reunions han servit per a conéixer la llei i al mateix temps per a resoldre dubtes i inquietuds de les empreses i els propietaris. Ara, és moment que reflexionen i decidisquen si avancem per a constituir l’EGM de l’Eliana.L’Ajuntament estarà al costat dels empresaris i del propietaris per a que entre tots puguem espentar la nostra àrea industrial’, ha conclòs Torrent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


Ir al contenido