94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Felipe Miñambres: «No ens queda ni un euro»


Sergio Roig

El director esportiu del Llevant UE, Felipe Miñambres, ha comparegut en roda de premsa aquest mateix matí per a fer un balanç sobre el mercat de fitxatges del conjunt granota. El director esportiu ha afirmat que el club no ha pogut incorporar a cap jugador més perquè no els quedava ni un euro i no hi ha hagut eixides d’última hora.«Hem pogut vendre per quasi 20 milions d’euros, en un moment en el qual això és complicat en el futbol espanyol», confirmava Miñambres. El límit salarial ha sigut un problema important per al conjunt granota el qual ha hagut de pensar primer en vendre per a després poder incorporar nous futbolistes. A més, el director esportiu ha expressat que en cap cas s’ha malvenut a futbolistes i que des del club s’han mantingut forts en segons quines ofertes han arribat.


El tècnic Javi Calleja va curt d’efectius en la parcel·la defensiva i aquest ha sigut un dels temes recurrents en la roda de premsa. «No hi havia espai en el FPF i confiem en la gent de la pedrera», assentia Miñambres. I és que, el tema encara podia haver sigut pitjor amb la més que possible eixida de Vezo: «La possibilitat que haguera eixit era alta. Ha preferit quedar-se en el Llevant i per a nosaltres fenomenal. Estem contents que s’haja quedat, ja que ha tingut opcions d’eixir a equips de Primera, tant d’Espanya com d’altres països»


Des de la direcció del club no es verbalitza l’objectiu del Llevant. En canvi, sí que ho fan des del vestuari i també ho fa el substitut de Quico Catalán, José Danvila: «Danvila és una mica llançat. Ve bé en aquests moments aqueixa energia per a pensar més enllà. Tot en la seua justa mesura és bo si bé encara no he parlat amb ell dels objectius».


El director esportiu finalitzava la seua exposició mostrant la il·lusió d’una nova temporada: «Estic il·lusionat pel que sent, pel que em transmeten i pense que ens poden donar. Cal millorar, però tenim una capacitat de millora per a fer un equip bonic i que agrade als aficionats»

Ir al contenido