94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Felipe Miñambres dona per tancat el mercat per al Llevant «excepte situació extraordinària»

Sergio Roig

El Llevant UE debutarà aquest pròxim dissabte en el Ciutat de València a les 19.30 hores contra el Burgos CF. El conjunt de Calleja estrenarà la seua temporada a casa amb moltes cares noves i una renovació del vestuari a la recerca de l’ascens en la temporada 23/24. Felipe Miñambres, director esportiu del Llevant, ha confirmat que el mercat per al conjunt granota està tancat excepte alguna situació extraordinària que puga succeir en els últims dies de finestra estival.


Dimecres passat, 16 d’agost, es van presentar a tres de les últimes incorporacions de l’equip granota: Ángel Algobia, Carlos Álvarez i Iván Romero. A més, encara queden per presentar davant l’afició a Ander Capa i Álex Valle. En l’acte, els nous jugadors van opinar sobre els reptes i la nova temporada que tenen per davant. L’únic que es va atrevir un poc més del compte va ser l’exjugador del Getafe CF, Ángel Algobia: “No crec que la joventut de la plantilla siga un problema. Tots tenim clar que l’objectiu del club ha de ser l’ascens. A més, dins del vestuari també hi ha gent amb experiència que ens poden ajudar moltíssim”.


En l’apartat d’eixides, Jorge de Frutos i Dani Cárdenas ho tenen fet amb el Rayo Vallecano. De Frutos deixarà en les arques granotes 4.5 milions d’euros més primes que poden convertir-se en 7.5 milions d’euros, signant fins al 2028. El porter de Terrasa, en canvi, no té tan avançada la seua eixida com la de De Frutos, però deixarà 1.3 milions d’euros més 50% de futura venda amb la seua eixida, signant un contracte que li vincule fins al 2027.


Per tant, el mercat per al Llevant, amb la incorporació ja pactada d’Andrés Fernández per a suplir a Cárdenas, està tancat tal com va afirmar el director esportiu. Miñambres es va mostrar content amb el treball que s’ha estat realitzat en aquesta finestra d’estiu i va expressar que té una plantilla competitiva. “No som el mateix equip i no tenim el mateix potencial econòmic que teníem. Sense parlar amb els jugadors han dit el mateix: han vingut ací a barallar per pujar. Això és molt llarg i hem de ser a prop i veure com van les coses”, va assentir.

Ir al contenido