94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio
Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

El «Baby València» inicia la temporada davant el Sevilla

Iván Montes

El València inicia una nova temporada aquesta nit contra el Sevilla en el què el protagonisme, com ja ho va ser durant la recta final de la temporada passada serà per als jugadors joves. Amb la necessitat de 5-6 reforços, com ja va assenyalar el mateix Baraja, el València compta amb la plantilla més jove de tota la primera divisió, amb una mitjana d’edat de 24,3, segons les dades publicades pel portal web Transfermarkt.

El talent jove procedent de Paterna s’ ha convertit en l’ esperança de l’ afició per enfrontar la dura situació que viu el club. La necessitat durant el curs passat  ja va obligar a Baraja a comptar amb els jugadors de la cantera Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí per al primer equip, en el què el seu rendiment va ser de vital importància per acabar salvant la categoria.

Per al partit d’avui, Javi Guerra titular indiscutible per a Baraja i Diego Lopez sortiran d’inici a l’onze. A més, el tècnic s’ha endut fins a cinc de la cantera més per al partit, entre els quals es troben César Tarrega, Iranzo, Tejón, Pablo Gozálvez i Hugo González.

La cantera és un seny d’identitat per al club, però la preocupació arriba amb la manca d’experiència d’alguns jugadors, que fins i tot no han arribat ni a debutar en primera i tindran la primera oportunitat en un València que si res no canvia es veurà obligat a lluitar per evitar el descens.

Ir al contenido