94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Borja Sanjuán en Valencia Capital Radio: ‘’El PSPV ho té clar: No anem a reduir cap de les condicions de l’ATE”

Iván Montes

Borja Sanjuán, portaveu del Partit Socialista en Valéncia parla en Esports Migdia de Valencia Capital Radio sobre la situació de l’estadi del Valencia CF.

Borja Sanjuán assenyala directament a l’actual Ajuntament i manifesta que son ells els que tenen ara la responsabilitat de treballar en el tema de l’estadi. Així mateix, Sanjuán envia un missatge clar a la actual alcaldessa de Valéncia sobre la seua postura en esta situació. “Encara no he escoltat a Catalá la seua posició davant Meriton’’, comentava Sanjuán.

Respecte a la propietat, Sanjuán explica que Meriton li ha demanat al Partit Popular flexibilitat per solucionar la situació. Sobre aquestes declaracions Sanjuán té un opinió molt clara i es que de esta manera no hi ha ninguna garantia. ‘’El meu grup polític ho va dir clar, no anàvem a reduir cap de les condicions de l’ATE”, sentenciava.

El portaveu del PSPV ha deixat clar des de el primer moment  les exigències que el seu partit va presentar a Meriton per acabar l’estadi. Entre estes destaca complir de manera total les condicions de l’ATE, oferir garanties per mitjà de un aval i bloquejar qualsevol operació urbanística de la que puga obtindre algun benefici Peter Lim. ‘’Esta persona no es mereix estos beneficis’’, sentenciava Sanjuán.

A més, Borja Sanjuán comentaba que tant en el poder com ara en l’oposició en cap moment ha sigut tolerant amb la propietat. ‘’Meriton ha segrestat el club i ara Peter Lim actua com un liquidador”, sentenciava el polític valencià.

Per últim, Borja Sanjuán com aficionat al Valencia CF ha comentat que si per ell fora es quedaria sempre a Mestalla. 

Ir al contenido