94.5 FM Valencia

Valencia Capital Radio

Alex Muñoz sobre l’ objectiu del Llevant: «No hem d’ obsessionar-nos amb l’ascens»

Iván Montes

Alex Muñoz, jugador del Llevant UD, parla sobre l’actualitat del club granota, en el que ha deixat clar que l’equip no pensa en l’ascens com a únic objectiu de la temporada sabedors de la dificultat de la categoría. ‘’Sabem molt bé el que passa la temporada passada’’, reconeixia Alex Muñoz. ‘’Ens plantegem objectius més a curt termini’’, assenyalava Muñoz. A més, el defensor granota afirma que l’equip no ha d’obsessionar-se amb l’ascens. Encara que considera que la plantilla del Llevant és capaç de ‘’guanyar a qualsevol rival’’.

L’equip es va recompondre en l’últim partit amb la victòria davant l’Alcorcón, però la derrota davant l’Espanyol no passa desapercebuda i a la pregunta sobre les paraules de Calleja després del partit en els quals assenyalava directament a la defensa, el jugador del Llevant considera que és normal que quan es reben molts gols siguen els defenses i el porter els que isquen mes mal aturats. ‘’Espere i confie que no es torne a repetir en tot l’any eixe resultat, ni este tipus de partit«, afegia Muñoz.

Quant al partit d’este cap de setmana el defensa granota  espera que siga un bon partit davant un equip complicat i tal com ha comentat Alex Muñoz que esta fent les coses molt bé en aquest inici de temporada. 

Per a acabar la seua intervenció, Alex Muñoz no defuig a la pregunta sobre la situació que embolica ara mateix el futbol femení i especialment a les jugadores de la Selecció Espanyola. ‘’És un tema que no m’incumbeix, però són elles les que deuen decidir i respectar la seua opinió i la seua decisió«, sentenciava el jugador del Llevant.

Ir al contenido