Especial programa d’Esports Migdia pel Centenari del Camp de Mestalla

 

Per a commemorar el Centenari de Mestalla, hui han passat pel programa d’Esports Migdia de València Capital Radio convidats exclusius que han recordat alguns dels moments més importants que han viscut durant els cent anys de l’estadi del València CF.

Carlos Marzal, escriptor i valencianista ha participat hui al programa i ha declarat que Mestalla per a ell es “el temple de la meua infància. Recorde anar per primera volta a Mestalla, treure el cap a la General de Pie i veure el rectangle verd, era una cosa meravellósa”.

També hem escoltat a Mario Alberto Kempes, llegenda del València CF i ha dit que el moment més bonic que ha viscut a Mestalla és “en el partit enfront del Celta, on hi ha una famosa foto en la qual ix l’Avinguda de Suecia de fons, amb els brasos en alts”.

Manuel Vicent, escriptor i columnista, també ha estat present al programa i ha parlat del seu primer record a Mestalla, “a l’any 53, un partit amistos enfront el Torino, on jugava Faas Wilkes, que després fitxà per el València”.

Al programa ha estat present María José Pascual, filla i neboda dels arquitectes de Mestalla, i ha recordat que “quan a la meua infancia anava a Mestalla, era tan xicoteta que m’anava seient als genolls de la meua família”. Ademés, recorda amb emoció “anar amb mon pare a visitar l’obra de la remodelació dels anys 50”.

També ha participat David Montesinos, net d’Arturo Montesinos, el jugador que va marcar el primer gol de la història de Mestalla, ha recordat el famós gol del seu iaio “en el partit d’inauguració contra el Llevant. Va ser un gran xut i a més l’únic gol de tot el partit”.

Finalment, també hem escoltat a Fernando Gómez Colomer, el jugador que més voltes ha vestit la samarreta del València CF i ha dit que escollir un moment a Mestalla després de és difícil, però el més important “va ser el partit enfront del Reial Madrid, amb el gol de Robert a l’últim minut”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

También te puede interesar