Miguel Zorío en Valencia Capital Radio: “Vull transmetre al valencianisme l’alegria, perquè per primera vegada, Peter Lim està sent investigat”

 

Miguel Zorío, exvicepresident del València CF, ha passat hui pels micròfons de Valencia Capital Radio amb Paco Lloret per a parlar de la querella a Peter Lim, Jorge Mendes, Layhoon Chan i Amadeo Salvo. La Fiscalia de Delictes Econòmics de València està investigant als quatre sospitosos per gestionar la caixa del club de forma deslleial.

Cesc Vélez

“Vull transmetre al valencianisme l’alegria, perquè per primera vegada, Peter Lim està sent investigat en relació al València, però hem de ser molt cautes”, afirma Zorío. A més, afig que s’han trobat proves suficients per a obrir una investigació d’este estil i que de tots els presumptes delictes, la fiscalia es queda en 4: falsedat comptable, corrupció entre particulars, delictes en contra d’Hisenda i administració deslleial.

“El tema de Neto i Cillessen és el que veig més clar i meridià, ja que la fiscalia condemnà a la Juventus per una operació idèntica”, apuntava l’exvicepresident. Ell està segur de que és un intercanvi on ningú s’ha endut diners, i això es tracta d’un delicte comptable molt gran que enganya a molta gent i que afecta a la Hisenda Pública.

Zorío enuncia que la gran noticia és que va ensenyar un decret d’apertura d’investigacions preprocessals. “Ací és quan la fiscalia analitza la denuncia, fan diligències i sobre les proves que els hem presentat, més les que ells ja tenen, obrin la investigació”, explica.

Finalment, ell creu que la única forma que hi ha de desfer-se de Peter Lim és “estar tots units contra ells, recolzar-nos entre nosaltres i sobretot, que l’afició no es deixe enganyar ni entabanar”. Per a Zorío és qüestió de molt d’esforç, com si fos una partida d’escacs on hi ha que ofegar al rei, que en aquest cas és Peter Lim, juntament amb els polítics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

También te puede interesar